Blogging tips


dimarts, 29 de juliol del 2014

Així dóna gust cuinar!


Fa uns dies vaig entregar una comanda formada per un conjunt de davantal i individuals. Crec que és dels conjunts que més m’agrada de tots els que he fet fins ara! I com que una imatge val més que mil paraules, aquí en teniu unes quantes! :D
A few days ago I finished an order of an apron and placemats set. I think it was one of the loveliest sets that I made by now! And since a picture is worth a thousand words, here are a few! :D







Quan em van donar algunes indicacions de com és la persona que ho havia de rebre de seguida vaig pensar en utilitzar les teles de la col·lecció Cuzco, dissenyades per la Kate Spain, una de les meves dissenyadores preferides. Totes les col·leccions que fa m’encanten, i no és la primera vegada que faig servir les seves teles (ho podeu comprovar AQUÍ).
When I received some indications about the person that had to receive the present I immediately thought with the fabric collection Cuzco designed by Kate Spain, one of my favorite designers. All her fabric lines are delightful and it’s not the first time that I use her prints (you can check it HERE).




La combinació amb el lli la trobo senzillament perfecte. Últimament hi estic treballant bastant amb el lli neutre, i combinat amb teles estampades i acolorides, trobo que el contrast queda fabulós, no us sembla?
I found simply perfect the combination of printed fabrics with linen. I have been working with natural linen lately and I think the contrast of combining it with printed and colorful fabrics is fabulous, don’t you think?




I com sempre, els detalls AikaMaku són personalitzats i únics :)
And, as always, AikaMaku creations are personalized and unique :)



Espero que us hagi agradat el conjunt! Gràcies per passar per aquí, sobretot a les que sempre em deixeu un comentari d’aquests que m’agraden tant! :D
I hope you’ve liked the set! Thanks for stopping by and especially to the ones that always leave wonderful comments! :D



7 comentaris :

  1. Un conjunt molt bonic! A mi també m'agrada molt treballar amb tela de lli, li dóna una llum especial a les coses. I aquestes teles són precioses :D molt alegres! Una abraçada. Elsa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Elsa! Me n'alegro que t'agradi el conjunt :D

      Elimina
  2. EEeeeiii que jo sóc la Chef Olga!!! Enhorabona per les teves creacions fas que la meva cuina sembli més maca quan el davantal hi penja i jo cuino mooOOOoolt més inspirada d'ençà que el tinc a la meva vida!!!
    Una forta abraçada i molts encerts!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Olga! Me n'alegro molt que t'hagi agradat i que t'inspiri! Hehehe una abraçada!

      Elimina
  3. Mare meva, és un conjunt maquíssim!!! Tens tota la raó, la combinació del lli amb aquestes teles tan colorides és simplement perfecte! M'encanta!! Petons!!

    ResponElimina
  4. Precioso precioso.. A nosotras tambien nos encanta el lino.. es perfecto para cualquier trabajo y desde luego con estos colores queda estupendo.. !!

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...