Blogging tips


dilluns, 10 de febrer del 2014

Un pessic per a la mama


Ja feia molt temps que m’ho demanava... així que per reis vaig aprofitar i li vaig cosir un moneder de tanca de pessic a la meva mare. A ella li agraden els tons marrons, així que aviat vaig trobar unes teles que sabia que li agradarien. Uns botons de fusta per decorar i... voilà!
It’s been a while that she has been asking this to me... So finally for Christmas I sewed a metal frame purse for my mom. She likes browns, so I quickly had the fabrics chosen. A little wooden button and... voilà!






El moneder va encoixinat tot ell. Aquest patró és diferent que el que vaig dissenyar per a AQUESTS altres moneders. Ja veieu que no faig dues coses iguals, eh? :)
The purse is all quilted. This pattern is different from the ones that I designed for THESE other wallets. As you see I never make two things the same, uh? :)




Espero que us hagi agradat. Que tingueu bona setmana!
Hope you've liked it. Have a great week!



2 comentaris :

  1. ai, ai que maco!!! És preciós m'encanta!!!

    A mi em costa molt unir la tanca amb la tela... Però a tu t'ha quedat perfecte!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Míriam! És qüestió d'anar practicant... i tenir paciència! Pq és una mica incòmode de cosir. A veure si un dia d'aquests m'animo i explico alguns truquillos de com fer-ho més fàcil :)

      Elimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...