Blogging tips


divendres, 7 de febrer del 2014

Un conjunt ben complet


Ja fa uns dies que vaig entregar aquest conjunt tant bonic i alegre per a una nena que va néixer al desembre, la Jordina. La persona que me’l va encarregar volia regalar-li un conjunt de coses que li fossin útils a la nena i que pogués tenir durant temps. Així que vam optar per una tovallola de dutxa, una bossa per posar-hi de tot i una bandana per les babes. Tot personalitzat i amb molt de detall! Espero que us agradi tant com a mi fer-ho :D
It has been some weeks since I gave this lovely and cheerful set for a baby girl who was born in December, Jordina. The person who placed the order was wandering for a set composed of useful and long-lasting objects. So we decided for a shower towel, a multipurpose bag and a bandana bib. All personalized and with lots of details! I hope you enjoy it as much as I did :D

 Les aplicacions de la tovallola estan fetes amb punt de festó. Per la bosseta vaig decidir estampar-hi les lletres, ja que Jordina és un nom força llarg i les lletres aplicades haguessin quedat curtes d’espai. Trobo que va quedar molt bonic, i amb els botonets per a donar-li el detall final.
I used blanket stitch to sew the applications of the towel. For the bag, I decided to stamp the name instead of sewing it, since Jordina is a quite long name to apply it in this short space. I loved the result and the little pink buttons that gave the perfect touch.

I la bandana també va personalitzada amb el nom estampat. Té dues mides per a que es pugui anar ajustant a mida que el bebè vagi creixent, i amb roba de tovallola per sota per a que no se li mulli la robeta.
The bandana bib is also personalized with the name stamped on it. It has two sizes so it can be adjusted as the baby grows, and it has terrycloth in the back to keep the baby’s clothes dry.Què us ha semblat? Passeu molt bon cap de setmana!!
What do you think? Enjoy the weekend!


2 comentaris :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...