Blogging tips


dimecres, 13 d’agost del 2014

Conjunt amb garlandes


A qui no li agraden les garlandes? Són un element decoratiu que afavoreix molt, però no només a les parets, ja que a la roba també hi queden estupendes! I a mi la veritat és que m’encanten. Per això, quan fa uns dies em van encarregar fer un conjunt per a una nena que acabava de néixer, de seguida vaig pensar que hi aplicaria garlandes! :D Què us sembla el resultat?
Who doesn’t like buntings? They look amazing to decorate the room but also applied on cloths. And the truth is that I love them. So when a few days ago I was asked to make a set for a newborn girl, I immediately thought that a bunch of buntings would be applied!  :D What do you think about the result?

El conjunt està format per una tovallola de dutxa, una samarreta a conjunt i un pitet-mocador d’aquells que van tant bé quan els hi surten les dents i estan tot el dia fent babes :) A la samarreta i el pitet hi vaig estampar el nom i a la tovallola li vaig aplicar amb punt de festó. Tots els materials utilitzats són 100% cotó.
The set consists of a shower towel, a T-shirt and a bandana-bib that works so well when they are teething and dribbling all day :) I stamped the name on the T-shirt and the bib and on the towel I applied the letters using blanket stitch. All materials used are 100% cotton.

Espero que la Carlota llueixi les seves garlandes aquest estiu! :)
I hope Carlota shows off her buntings this summer! :)1 comentari :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...