Blogging tips


divendres, 18 de juliol del 2014

Com un coet



Per fi! Ja torno a ser per aquí! Tranquils, que no m’havia passat res... el que passa és que he estat molt ocupada acabant d’escriure la tesi doctoral... però avui per fi l’he entregat!!! Així que ja sóc una dona lliure de nou! I aquesta mateixa tarda ja he tret la pols a la màquina per tornar a posar-me a fer coses. Quines ganes en tenia! :D
Avui us ensenyo una tovallola que vaig entregar ja fa uns mesos. Les tovalloles personalitzades són un dels productes amb més èxit de l’AikaMaku! La veritat és que queden molt originals per a un regal i als menuts els hi encanta tenir la seva pròpia tovallola! Aquesta va ser per en Ferran, espero que us agradi :)
Finally! I'm back here! I’ve been super busy finishing the writing of my doctoral thesis ... but today I finally delivered at the College! So now I am a free woman again! Yay! And this afternoon I removed all the dust and webs from the sewing machine and I’m ready to start sewing again. I was really wanted this moment to arrive! : D
Today I show you a towel that I delivered a few months ago. Personalized towels are one of the most successful products of AikaMaku! The truth is that they are very original gift and kids love to have their own and personal towel! This one was for Ferran, I hope you like it :)
  






  
Fins aviat (de veritat, eh?) ;)
I’ll be back soon (promise!) ;)



2 comentaris :

  1. Que monu nena!! M'encanta la combinació del color de la tovallola amb les teles... i els coet i les lletres... queda monissim !!!! Ho trobo perfecte!!! felicitats! petonets!!!

    ResponElimina
  2. Què maca! Ha quedat molt divertida!!
    Molta sort amb la tesi!
    Petons!

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...