Blogging tips


divendres, 2 de maig del 2014

Put your scraps to work: April projectJa hem deixat enrere un altre mes i per tant toca ensenyar-vos el projecte que he fet del repte #putyourscrapstowork. Pels que acabeu d’arribar, aquest és un repte que ha organitzat la Sarah de Fairy Face Designs i que consisteix en fer un projecte mensual utilitzant els retalls de roba que tenim acumulats. Ho vaig trobar una idea fantàstica, i des de gener que faig alguna cosa (podeu veure tots els projectes clicant AQUÍ). Doncs aquest més he aprofitat per fer-me un monederet petit que feia temps que necessitava per a quan surto amb un bolso petit. Què us sembla?
We’ve left behind another month, so it’s time to show you my new project of the challenge #putyourscrapstowork. For those that have just arrived, this is a challenge organized by Sarah from Fairy Face Designs which consists in sewing a monthly project made with your fabric scraps. I found it a great idea and I’m in since January (you can see my other projects HERE). So this month I made time to sew a little wallet that I was wandering to made a while ago, to use it when I go out with a little purse. So, what do you think?

He utilitzat uns retalls de lli i els de la roba d’entrades de cine que vaig fer servir per AQUESTA bossa. Porta una cremallera metàl·lica de les que tant m’agraden i a la part frontal hi he posat un snap per a que no s’escapi el que poso a la butxaca frontal.
I’ve used some linen scraps and the tickets fabric scraps that I used to make THIS bag. It has a metal zipper, which I love and I’ve attach a snap to keep the things of the front pocket save in.I el darrera l’he fet combinant el lli amb les tres teles protagonistes. Ara, crec que li faré un canvi i li afegiré un mosquetó, per a poder-hi enganxar les claus! :)
I’ve made the back combining the linen with the three printed fabrics. However I think that I’m going to make a few changes and I’m going to add a strap and a hook to bring the keys! :)Espero que us hagi agradat! Ja tinc un moneder més per a la col·lecció! Però mai se’n tenen prou, oi? :D
I hope you’ve liked it! Now I have another purse for my collection! But I can’t ever get enough of them, can you? :D

4 comentaris :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...