Blogging tips


dimecres, 14 de maig del 2014

Dinos


El petit Roberto fa poc que ha nascut, i el seu tiet em va fer un encàrrec personalitzat per a poder-li regalar: un conjunt de tovallola, pitet i aguanta - xumets. Un cop va haver escollit les teles, em vaig posar mans a l'agulla i així és com va quedar!
Little Robert has born recently, and his uncle asked ​​me a personalized present for him: a set of towel, bib and pacifier clip. Once he choose the principal fabric I started my work. Here is the result!


Totes les teles utilitzades són 100% cotó. La tela estampada de dinosaures és de Robert Kaufman, de la col·lecció urban Zoologie de l'Ann Kelle. Vaig utilitzar els motius d'aquesta tela per aplicar a la tovallola, ja que són molt graciosos, no trobeu?
All fabrics used are 100% cotton. The dinosaurs fabric is a Robert Kaufman pattern from the collection Urban Zoologie designed by Ann Kelle. I used the motifs of the fabric as appliqués on the towel cause they are so adorable, don't you think?El pitet el vaig personalitzar estampant-hi el nom. I a conjunt l'aguanta - xumets amb el seu clip.
I personalize the bib stamping the name on it. And it holds together with the pacifier clip.
Ja sé que he estat molts dies callada, però és que us estic preparant un post especial que crec que us agradarà molt i molt!! Estigueu atents els propers dies, eh? :)
I know that it has been a bit quiet over here, but I'm preparing a special post that I think you will like it so much! Stay tuned, ok? :)2 comentaris :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...