Blogging tips


divendres, 28 de febrer del 2014

Put your scraps to work: Fabruary project
Mare meva... ja ha passat el mes de Febrer!! Per què el temps s’escapa tant de pressa? :( En fi, caldrà aprofitar-lo bé! I aquest mes crec que ho he fet, sobretot pel que fa al repte Put your scraps to work. Ja us en vaig parlar el mes passat quan us vaig ensenyar el meu projecte de gener en AQUEST POST. Aquest mes em vaig proposar acabar una cosa que feia moltíssim que tenia pendent: una funda per la meva “nova” taula de planxar. Les que cosiu, i sobretot les que feu patchwork, ja sabeu la importància de la planxa per tenir les costures ben planes i que quadrin perfectament entre totes les peces. Per això el més pràctic és tenir la taula de planxar al costat de la màquina de cosir. Fins ara tenia una taula petitona que vaig comprar a l’Ikea per menys de 4€ (aquesta d’aquí). Però la pobre ja estava molt atrotinada... a més se m’havia torçat una pota de manera que la taula estava sempre inclinada. La posava al terra i planxava ajupida... teniu ja una imatge mental de la fila que feia? Vaja, que no era el més còmode que diguéssim. Feia temps que en tenia una al cap: fer servir una taula de cuina plegable de les que es fixen a la paret i transformar-la en el meu nou racó de planxar. La taula que volia era la Norberg en blanc, però la trobava una mica cara. Així que vaig mirar a la web de pikeando.com, un portal de compra i venda de productes d’Ikea de segona mà, o a vegades, com va ser el meu cas, nous de trinca i amb el seu embalatge original. Vaig quedar a Barcelona amb un noi molt amable que me la va rebaixar a la meitat del preu original (visca!) i ja tenia la taula! Que després d’una sessió creativa va passar de ser així...

Oh my goshhhh... February is already gone! Why does time go so fast? :( Anyway, we have to use every second of it! And this month I think I've done it fairly well, especially with the challenge Put your Scraps to work. I’ve already explained you what is this about when I showed my project of January on THIS POST. This month I decided to finish something that I had in my to-do list for a loooong time: a cover for my "new" iron board. The ones who sew and most especially those that do patchwork know the importance to iron allowances all the time to have a perfect piecing. Therefore, having the iron board next to the sewing machine is the ideal. Till now I was using a tiny table, which I bought at Ikea for less than 4€ (this one). However, after a long usage, the poor little was so ramshackle... It also had a twisted leg so the table was always slanted. I use to put it on the floor and iron with my knees on the floor... Do you already have a mental image of me kneeled and ironing? Well, that wasn’t comfortable at all, as you can imagine. And I had an idea in my head: use a kitchen folding table that goes fixed to the wall and turn it into my new iron spot. The table that I wanted was the Norberg in white, but it was a little expensive. So I checked at the website pikeando.com, a site for buying and selling Ikea second hand products, or sometimes, like in my case, brand new and in its original packaging. I met in Barcelona with a very friendly guy who sold it to me for half the original price (yay!) and I already had the table! Which after a creative session, tuned from this...

NORBERG Taula abatible de paret IKEA Un cop plegada, es converteix en una pràctica lleixa per a petits objectes.

A ser així!
To this!


  

Què us n’he de dir jo... m’encanta! I és TANT útil!! No només per planxar. Quan tinc tota la parada desplegada em va perfecte poder comptar amb més superfície de treball. A més plegada no ocupa més que 15 cm de prestatge que em van perfectes per deixar-hi permanentment la planxa.
So what can I tell you... I love it! It is SO MUCH helpful! Not only to iron on it. When I have all my sewing stuff spread everywhere, it’s great to count with some more work surface. And when it’s folded it only occupies 15 cm in a useful shelf, which is perfect to keep the iron there.


Vaig aprofitar el repte #putyourscrapstowork per fer la funda. Vaig utilitzar les restes d’un parell de charm packs de dues col·leccions diferents de les dissenyadores Bonnie & Camille, concretament de les col·leccions Vintage Modern i Ruby. Els colors combinen molt bé amb la paret turquesa de l’estudi i al combinar-ho amb blanc encara ressalten més. 
I took the challenge #putyourscrapstowork to make the iron board cover. I used some remnants of a couple of charm packs of two different collections of Bonnie & Camille, specifically Vintage Modern and Ruby. I love how the colors that these designers use come together with the turquoise wall of my studio, and combined with white solid fabric highlight much more the colors.El patró el vaig anar improvisant sobre la marxa segons la mida que m’anava quedant, i no en puc estar més contenta!! Ara, si ho he de tornar a repetir, no m’oblidaré de tallar bé a la mateixa mida els quadres més petits... després no hi havia manera de que quadressin les costures! Així que aquí teniu el meu consell: per molt petites que siguin les peces i encara que no tingueu massa temps, ajusteu-les sempre a la mateixa mida!
I was improvising the pattern while I was putting the pieces together and measuring the final size, and I can’t be happier with it!! But if I had to make this again, I won’t forget to trim all the half square triangles… it has been a nightmare for piecing! So here is my advice: even if the pieces are small and you’re running out of time, always trim them!


El mes passat moltes de vosaltres em vàreu dir que potser us animàveu a participar-hi. Em moro de ganes de veure què heu fet! No us oblideu de penjar-hi l’enllaç als comentaris! :)
Last month many of you told that maybe you’ll be encouraged to participate in the challenge. I can’t wait to see what you’ve done! Don’t forget to upload your link in the comments below! :)

 

Ah, i no deixeu de passar per la pàgina de Fairy Face Designs, la organitzadora d’aquest repte, i veureu els projectes de totes les participants!
Oh, and don’t miss Fairy FaceDesigns page, the author of this challenge, and you'll see the projects of all the participants!


4 comentaris :

  1. Oh!!! impressionant! m'encanta! quina bona idea! m'ho apunto tot! :-)

    ResponElimina
  2. Estic impressionada! Quin nivell!!!! M'encanta com t'ha quedat!!! I... quina enveja de "raconet" de costura i manualitats que tens... és preciós!!!!!

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...