Blogging tips


diumenge, 9 de març del 2014

We LOVE cupcakes!


Em van encarregar un conjunt de tovalloles per a dues germanes. La petita que acabava de néixer una tovallola amb caputxa, i per la gran, que no tingués enveja, una de dutxa. La consigna: els cupcakes; i és que la mare n’és una aficionada! Per sort encara em quedava un tros de la tela de cupcakes de Robert Kaufman que tant bé m’ha anat per altres projectes, i que vaig combinar amb una tela de topets liles. I així van quedar!
I was asked to make a set of towels for two sisters. A hooded towel for the baby girl and a shower towel for her sister, both with the same style to avoid any jealousy. The theme: cupcakes, as the mom is a fan of them! Luckily I still had a scrap of Robert Kaufman cupcake fabric, which I have used for a lot of projects. I combined it with a purple small dot fabric, and this is how they turned!


La tovallola amb caputxa fa 90 x 90 cm i la de dutxa 130 x 70 cm, les dues de cotó 100% igual que la resta de materials utilitzats. Les tovalloles són un molt bon regal per als nens, no només per que la poden fer servir durant molts anys sinó per que a ells els hi encanta veure el seu nom escrit i poder dir que és la “seva” tovallola! :)
The hooded towel measures 90 x 90 cm and 130 x 70 cm the shower towel, both 100% cotton as the other materials used. The towels are a great gift for children, not only because they can use them for many years, but they love to have their names applied on it, so they can affirm that is “their” towel! :)

 

Espero que hagueu carregat piles per la setmana! Fins aviat!
I hope you’ve charged your batteries and be ready for the week! See you soon!


1 comentari :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...