Blogging tips


diumenge, 13 de gener del 2013

Funda per al portàtil



Per aquestes festes em van encarregar una funda per al portàtil. Com que havia de ser masculina vaig decidir utilitzar una loneta de cotó que havia comprat a Ikea de la col·lecció Björnloka Figur dissenyada per HC Ericson. Vaig fer un encoixinat amb línies paral·leles horitzontals al cos de la funda i verticals a la tapa, que es tanca amb un velcro. M’encanta com va quedar i l’estil que li dóna aquesta tela. I a vosaltres?
This Christmas I had an order to make a laptop case. As it had to be masculine, I decided to use a cotton canvas that I bought at Ikea from the collection Björnloka Figur designed by HC Ericson. I quilted the bag with horizontal lines and the flap in vertical ones, using Velcro to close it. I love the result and the canvas style, don’t you?







Si voleu fer-vos la vostra funda per al portàtil, per internet podeu trobar molts tutorials gratuïts. Si busqueu algun llibre, us recomano “Bags, pillows & pincushions”, que està ple de projectes fàcils i originals. El podreu trobar a molt bon preu a Amazon UK, que és el millor lloc per comprar llibres de manualitats. :)
If you’re thinking to make your own laptop case, you can find lots of free tutorials on the internet. However, if you are looking for a book, I recommend you “Bags, & pillows pincushions”, which is full of simple and original projects and designs. You can find it at a good price on Amazon UK, the best place to buy craft books! :)


2 comentaris :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...