Blogging tips


dimecres, 1 d’agost del 2012

La flor més bonica del jardí



Avui us ensenyo un encàrrec que m’ha tingut molt ocupada aquestes últimes setmanes. Em van demanar un regal per a una nena que havia de néixer aquest mes. Després de parlar-ho amb la persona que em feia la comanda, vam decidir fer una manteta per al nou bebè. Aquest tipus d’objecte és molt útil per als petits, doncs a part de fer-la servir per tapar-la al bressol també la pots portar al cotxe, al cotxet o fins i tot posar-la al terra per a que hi jugui a sobre. Vaig pensar que si la feia amb patchwork quedaria molt bonica.
Com en altres ocasions, aquí també em van donar alguna pista. La nena es diria Aina, i els pares són jardiners i els agrada molt la naturalesa i el camp. Així doncs, un cop ja havia decidit i dissenyat el patró que faria servir, se’m va ocórrer fer-hi una flor aplicada i brodar-hi unes cosetes. Aquí teniu el resultat. Una manteta per a la flor més bonica del jardí :)
Today I show you an order that has kept me very busy these past weeks. I was asked to make a gift for a newborn girl. After a few emails, we agreed to make a blanket for the baby. Such objects are very useful for our little people, using it in the cradle, in the car, the pram or even to put it on the floor to play on it. I thought that make it using patchwork would be nice.
As usual, here I also had some clues. The baby would be named Aina, and her parents are gardeners and love the nature and the countryside. So, once I had decided and designed the pattern that I was going to use, I decided to apply a flower and embroider some things on it. Here is the result. A quilt for the most beautiful flower in the garden :)



       



La manteta fa una mida de 90 x 120 cm. Les robes estampades són de Moda, de la col·lecció Hullabaloo dissenyada per Urban Chiks. La roba de la part del darrera és d’Ikea, dissenyada per Sirpa Cowell.
The quilt size is 90 x 120 cm (35” x 47” aprox). The printed fabrics are from the Moda collection Hullabaloo, designed by Urban Chiks. The fabric of the back is from Ikea, designed by Sirpa Cowell.


 















L’encoixinat el vaig fer resseguint les costures de les robes estampades, i per la part llisa groga vaig fer-hi un encoixinat lliure. Els brodats estan fets a mà, i la flor està aplicada amb punt de festó. De regal li vaig fer un coixinet amb les mateixes teles, per completar el conjunt.
I quilt de blanket along the seams of the printed fabrics, and for the yellow fabric I used a free motion quilting foot. The embroideries are sewed handmade, and the flower is applied with blanket stitches. I also made a small cushion using the same fabric to complete the set.
 









Espero que l’Aina en faci molt de la seva manteta, i que hagi agradat als pares tant com a mi! :)
I hope that Aina uses a lot her new blanket, and that her parents like this present as much as I do! :)




2 comentaris :

  1. Hola, sóc la mare de l'Aina, ens ha agradat moltíssim la manta. És un regal molt especial, el disseny és molt encertat (als pares ens apassionen les plantes i flors). Aquests primers anys de l'Aina la manta ens farà servei, i segur que més endavant la guardarà com a record. Moltes gràcies i ànims amb la iniciativa, fas uns articles preciosos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Me n'alegro molt que us hagi agradat. Cada puntada que he fet ha estat amb molt de carinyo i il·lusió :) Serà un bon record per sempre. Una abraçada!

      Elimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...