Blogging tips


dimecres, 23 de maig del 2012

Just married ❤


El febrer passat em van fer un encàrrec molt particular. Volien un regal per uns amics que es casaven. Havia de ser un objecte que servís per amagar els diners que regalaven a la parella, però que fos original i un bon record. A més, com que es tractava d’un casament hippie volien que s’adeqüés al tema del casori. Així que després de pensar-m’ho bé, això és el que se’m va ocórrer!


Un coixí! Original, no? Tenia una tela de loneta amb unes flors enormes, més hippies impossible! La peça central és de lli, i hi vaig aplicar el motiu del coixí, la famosa furgoneta Volkswagen Van dels anys 60. 



Hi vaig afegir tot tipus de botons, que van donar el toc de relleu que li podia faltar.

                

El punt de festó està fet a màquina, i els brodats, així com tots els cors que hi ha sobre la furgoneta, estan cosits a mà.
 

 


Però el millor de tot, sens dubte, va ser el farcit... mireu, mireu!

Es van entretenir a omplir-lo de retalls de paper, i pel mig, unes boletes fetes amb paper de post-it amagaven els bitllets. Però també n’hi havia de falsos! Així que de ben segur que els nuvis es van passar una bona estona desfent boletes i buscant entre els retalls per poder recuperar el premi :)

Trobo que un coixí és un regal molt original, doncs sempre estarà a la vista i cada cop que el mirin pensaran en les persones que els hi van regalar i el meravellós dia que van passar. Enhorabona! 


2 comentaris :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...