Blogging tips


diumenge, 24 de gener del 2016

Sailor stars quilt: photos and pattern


Avui us ensenyo un dels encàrrecs més especials que he fet. Ja fa temps, la mare de l’Eneko (a qui ja li vaig fer una bossa i un pitet quan va néixer), em va demanar que per a l’any del seu fill volia regalar-li una cosa molt especial, una cosa que fos un record per a tota la vida: un quilt. Aquestes laborioses mantes de patchwork són úniques i són un complement perfecte en el dormitori. Després d’ajustar el disseny al que la mare volia, vaig posar-me a cosir! Ja us aviso que hi ha unes quantes fotos! Espero que us agradi :)
Today I show you one of the most special orders that I have done. Some time ago, Eneko’s mom (who already has a nursery bag), asked a special gift to celebrate the first year of his son. She wanted to give him something special, something to remember and keep forever: a quilt. These laborious patchwork blankets are unique and are great to decorate bedrooms. After readjusting the pattern design, I started to sew! Sorry for the bundle of photos! But I really hope you like it :)

  


Escollir les teles del top no va ser senzill. Volien unes teles molt específiques, amb motius numèrics i també nàutics, degut a les professions dels pares; però a la vegada que no fossin estampats cursis. I això que semblava tant complicat de trobar, resulta que estava fet a mida! Les dissenyadores de Sweetwater ja ho tenien pensat, i la col·lecció The boat House reunia tots els requisits que buscàvem.
Choosing the fabric wasn’t easy. They were searching for something very specific, something that relates maths and nautical motifs, because of the parent’s profession, but nothing cheesy. And what it seemed so complicated to find it was already made! The designers of Sweetwater Company already had thought about this, creating the fabric collection The boat House, which met all the requirements we were looking for.El patró de la manta el vaig dissenyar seguint el que volia la mare de l’Eneko, a qui li encanta la manta que li vaig fer fa temps a en Quim, però volia que hi sortís alguna de les estrelles clàssiques de patchwork. Concretament vaig fer quatre estrelles, que representessin els quatre punts cardinals. La mida final de la manta és de 1’70 x 2,45 metres.
I designed this quilt pattern following the customer requirements, who wanted a similar design that the one I made for Quim a long time ago, but with some patchwork classic stars. So I made four stars representing the four cardinal points. The final size of the blanket is 66” x 100”.
L’encoixinat el vaig fer senzill, que no fos gaire atapeït per tal de que la manta sigui més flonja. Sort de la màquina industrial que em van regalar els meus sogres! Per que sinó no sé com hagués encoixinat una manta tan grossa!
I did a simple quilting just with straight lines in order to keep the softness of the blanket. I’m lucky to have an industrial sewing machine that my mother in law gave it to me! Otherwise I don’t know how I would’ve quilted this huge blanket!Per la part del darrera vaig combinar diversos estampats amb blau marí i blanc. I com no podia ser d’altra manera, la manta està personalitzada amb el nom i la data de naixement del nen.
For the backing, I combined different printed fabrics with navy blue and white colors. And as it couldn’t be in other way, I personalized the quilt with the name and date of birth of the kid.I tal i com us vaig prometre en el primer post de l’any, a partir d’ara el blog es convertirà en alguna cosa més que una web on us ensenyo el que cuso. Per això he escrit el patró d’aquesta manta per a que us el pugueu descarregar! El trobareu a la meva botiga ETSY, i el teniu en anglès (en polzades) i en castellà (en centímetres, que sé que a algunes no us agraden massa les polzades! :) ).
And as I promised in the first post of the year, from now on the blog will become more than just a website where I show you what I sew. So I wrote down the pattern for this quilt! You can find it on my ETSY shop, in both languages: English (in inches) and Spanish (in centimeters, cause I know that some of you doesn’t like English measuring system! :) ).
El patró consta de 5 pàgines amb els esquemes, les instruccions i el material que necessitareu per a fer el quilt, a més d'un diagrama en blanc per a que pugueu fer el disseny de colors sobre el paper. 
The pattern consists of 5 pages with all the diagrams, instructions and materials that you need to make the quilt, and a blank diagram for coloring and decide your quilt color palette on paper. 


Mida final / final size: 165 cm x 250 cm (66" x 100")
Idioma del patró / Language of the pattern: Castellà / English


Espero que us agradi, i sobretot ensenyeu-me les vostres versions fent servir el hashtag #sailorstarsquilt! Tinc moltes ganes de veure-les!! :D
I moltes gràcies a tots els que us heu molestat en comentar i donar-me ànims arrel de l’últim post. A vegades cal fer canvis per seguir endavant i trobar de nou el nostre lloc :)
I really hope you like it, and please show me your versions using the hashtag #sailorstarsquilt! I really want to see them!! :D
And thank you to everyone that left me a comment and cares about me after the last post. Sometimes you have to do some changes to keep going and find yourself again :)

3 comentaris :

 1. És un quilt preciós i de ben segur que serà un magnífic record per a tota la vida! m'encanten els tons amb què està fet! una abraçada

  ResponElimina
 2. Quin quilt més maco! Les teles són maquíssimes i els colors m'encanten! Un regal molt especial que l'Eneko guardarà sempre. Moltes gràcies pel patró! Una abraçada!

  ResponElimina
 3. ohhhhh, quina meravella de quilt!!!! M'encanta tot, els quadrats, les estrelles, la combinació de colors, les robes, tot!!! L'Eneko tindrà un tresor per tota la vida.
  Gràcies per compartir el patró. ;)

  ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...