Blogging tips


dissabte, 24 d’octubre del 2015

Halloween quilt!


Ja tenim Halloween aquí! I tant si celebres la castanyada com el Halloween, és possible que et vingui de gust fer un quilt, per exemple per estar ben tapadet mentre menges castanyes a la vora del foc, no? :D Així que aprofitaré per a rebaixar el preu del patró Spooky quilt!
Halloween is almost here! So I thought that it would be great to have a special discount on the Spooky quilt!


Vaig dissenyat aquest patró fa un any. Està especialment indicat per a persones que s’inicien en el món del pachwork. Els blocs són molt senzills de muntar. I si a més a més tens un layer cake, encara et serà més fàcil i ràpid de fer i acabar.
I designed this quilt a year ago. It is especially indicated for beginner quilters. Blocks are really easy to piece and if you have a layer cake it would be even easier and faster to finish the quilt top.







Així que aprofita i passa per la meva botiga de Craftsy, i per només 3,5€ podràs comprar el patró amb les instruccions pas a pas de com fer-lo! Espero que el gaudeixis!! :D
So hurry up! You have time till the 31th to purchase the pattern with step by step instructions on my Craftsy store for just $3.99! I hope that you enjoy making it :)

Mida final / final size: 115 cm x 180 cm (46" x 72")
Idioma del patró / Language of the pattern: English






1 comentari :

  1. Quina manta més original! com bé dius ideal per a menjar-se castanyes o panellets arraulits a la vora del foc!

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...