Blogging tips


dilluns, 10 de novembre del 2014

Suau i rosa


Avui us ensenyo un conjunt de tovalloles per a dues germanes que vaig fer fa molts mesos. Les fotografies se m’havien quedat oblidades en una carpeta i no hi havia tornat a pensar fins que fa un parell de dies la mare de les nenes em va escriure per un altre tema i hi vaig pensar. Precisament aquest conjunt em va agradar molt fer-lo, ja que volien uns tons suaus rosats, i amb unes temàtiques concretes. A veure què us semblen!
Today I show you a set of towels for two sisters that I sewed some months ago. I totally forgot about these pictures until a couple of days ago that the kids’ mom wrote me an email and I remembered about them. I really enjoyed making this set, which it had to be with soft pink colors and with specific applications. Hope you like them!

Com sempre, totes les robes utilitzades són 100% cotó, així que es poden rentar i rentar sense que els teixits es deteriorin. Les aplicacions estan cosides amb punt de festó.
As always, all the fabrics used are 100% cotton and can be washed and washed without material deterioration. Applications are sewn using blanket stitch.
I es que les tovalloles personalitzades són un dels regals més habituals que m’encarreguen. Realment és un producte molt útil per als nens, i sempre els hi fa molta gràcia tenir la seva pròpia tovallola, no creieu? :)
Personalized towels are one of the most ordered products. It really is a very useful product for children and they love having their own towel, don’t you think? :)Que passeu una bona setmana!
Have a great week!1 comentari :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...