Blogging tips


dimecres, 12 de novembre del 2014

Something special


Fa temps vaig tenir el plaer de conèixer a una persona que em va deixar un record molt agradable, malgrat el poc temps que vam compartir juntes. Per això quan vam tornar a contactar i em va dir que havia tingut una nena em va fer molta il·lusió. Em va encarregar una bossa per poder portar les coses de la petita, que us vaig ensenyar AQUÍ en aquest POST; i com que venia uns dies a Barcelona i ens veuríem, em va venir molt de gust fer-li un detallet per a la petita Luana.
Some time ago I had the pleasure of meeting a person who left me good memories, despite the short time that we shared together. So when we got back in touch and she told me that she became a mom I was really happy for her. She ordered me a nursery bag to carry all the things for the baby, which I’ve already showed to you HERE inthis POST; and as she was coming to Barcelona for a few days I really feel like making her a gift for baby Luana.
Aquesta tela de mussols em va enamorar de seguida que la vaig veure a la botiga, i tenint en compte que als pares els hi encanten els ocells, vaig pensar que encaixava perfectament. El nom el vaig fer brodat sobre una tira de cotó orgànic.
I immediately fell in love with this owls fabric when I saw it on the shop, and considering that parents love birds, I thought it will fit perfectly. I hand-embroidered the name on a organic cotton strip.
Espero que us hagi agradat! :)
I hope you’ve liked it! :)1 comentari :

  1. M'encanta nena!!! Ho trobo maquissim !!! Segur que els hi va encantar... Ah, i aquesta tela és una monada!!!! Petons guapa!

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...