Blogging tips


dilluns, 15 de setembre del 2014

Baby quilt



Ja s’està acabant l’estiu, i aviat ens acompanyarà el clima de tardor, tardes més fredes, dies plujosos, i una bona manteta per quedar-se al sofà, no? :) Doncs precisament avui us vull ensenyar la darrera manta de patchwork que he fet, per a un bebè que va néixer fa uns mesos i que aquest hivern estarà ben tapadet!
Summer has almost ended, and soon autumn weather will be here, cold evenings, rainy days, and a soft blanket to stay laying on the couch, right? :) So just today I want to show you the latest quilt that I’ve made for a baby that was born a few months ago, who is going to be well warm  this winter!







Les teles estampades són de la col·lecció Cherry on top, de Moda Fabrics, i tots els seus estampats són una delícia. Tant per la vora com per la part del darrera vaig fer servir teles amb topets de colors suaus que combinaven molt bé amb les teles del top. Al darrera, com sempre, hi vaig estampar el nom del bebè amb la data de naixement, per a que fos més personal i únic encara.
Printed fabrics are from the collection Cherry On Top, from Moda fabrics, and all the prints are delicious I used dots fabrics with soft colors for the back and the binding that combine with the top. On the back, as always, I stamped the baby’s name and the birth date, making the blanket even more personal and unique.





Què us ha semblat? Realment el patchwork dóna molt de joc i es poden fer coses molt més modernes que la típica manta de “iaia” que a molts els ve al cap quan senten a parlar del tema, no trobeu? I el millor de tot és que jo m’ho passo pipa fent-ne! :D
What do you think? With patchwork it’s possible to make really cool and modern things, not just the “grandma blanket” that come to the mind of many people who heard about, don’t you think? And the best part is that I enjoy a lot doing it! :D



3 comentaris :

  1. És maquíssima! Molt xulos aquests estampats i colors :) Petons!

    ResponElimina
  2. Maquíssima nena!!!! Ha quedat unamonada!!! El que no sé pas és com fas aquest encoixinat... em sembla suuuuper dificil!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs res més lluny de la realitat! És el més senzill de tots! La meva màquina té un tipus de repunt que dibuixa aquestes onades; només l'has de fer ben estirat i voilà! :D

      Elimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...