Blogging tips


dimarts, 28 de gener del 2014

You are...



Abans de Nadal, una companya de feina em va demanar si li podia fer la bossa per a dur les coses del bebè que està esperant, en Pol. Em va fer molta il·lusió que m’ho demanés! Així que de seguida em vaig posar a pensar en el disseny que li aniria bé, i em va venir al cap la Cargo Duffle bag que l’Anna de Noodlehead va dissenyar per a RobertKaufman (podeu descarregar-vos el patró gratuïtament AQUÍ!). Coneixeu la novel·la o la pel·lícula “The Help”, aquí traduïda com a “Criadas y señoras”? Doncs si recordeu què li deia la minyona a la nena que cuidava, ja sabreu de què va...
Before Christmas, a colleague asked me if I could make her a bag to carry all the things for the baby that she’s waiting, Pol. I was thrilled that she asked me for something so significant! So I immediately started thinking about the design that would work for that purpose, and I remembered the Cargo Duffle bag that Anna from Noodlehead designed for Robert Kaufman (you can download the free pattern HERE!). Do you know the book or the movie "The Help"? If you remember what the maid repeated to the little girl, you will know what is this about…






Per a poder estampar la frase que es veiés vaig haver de fer algunes modificacions al patró original, fent una única butxaca frontal en comptes de dues. A més a l’interior de la bossa hi vaig fer una butxaca amb una goma, per a que hi pugui posar el biberó i se li aguanti de peu.
I made some changes to the original pattern in order to stamp the sentence in the front part of the bag, making a single front pocket instead of two. I also made ​​an elasticized inner pocket to carry the bib and hold him standing.


La tela de les entrades de cinema és de Moda, de la col·lecció 2wenty-Thr3e, dissenyada per Eric and Julie Comestock.
The fabric of cinema tickets is from Moda, from the collection 2wenty-Thr3e designed by Eric and Julie Comestock.
  
Tots els materials utilitzats són 100% cotó i la bossa va encoixinada tota ella.
All materials used are 100% cotton and the bag is quilted using the quilt-as-you-go technique.



  
És la mida i model perfecte per a dur-hi les coses dels menuts i penjar al cotxet. Però també per a fer servir de bossa per marxar fora un cap de setmana, no creieu? :)
This bag has the perfect size to carry all baby stuff and hang it on the stroller. But also to use it as to go out for a weekend, don’t you think? :)




7 comentaris :

  1. M'encanta és poc! És genial i requete-maquíssima! Me l'apunto a la llista per fer, en el meu cas seria per cap de setmana, hehe una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Jo també la tinc a la meva llista de pendents... ;)

      Elimina
  2. M,agrada molt la bossa i la combinació de robes que has utilitzat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Me n'alegro que t'hagi agradat :)

      Elimina
  3. Ualaaaaa!!! Quina bossa!!!!!! M'encanta!!!!! Un patró genial i uns retocs estupendos ;)
    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Una bossa preciosa!!
    M'encanta com has jugat amb les paraules "aika maku" / "ai que maco!" pel títol del blog. Molt ben trobat!

    ResponElimina
  5. Quina xulada, no tindràs pas el patró traduït? Es k jo i l'anglès no som gaire amics.

    Moltes gràcies,
    iolandacruel@gmail.com

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...