Blogging tips


dimecres, 7 d’agost del 2013

Un regal únic


Va ser el bateig de la Laura, i una amiga de la seva mare va contactar amb mi per fer-li un regal que fos únic. Volia alguna cosa personalitzada, i finalment ens vam decidir per fer-li un conjunt de tovallola i bosseta multi-ús. Em va donar via lliure per a escollir teles i el disseny, i ja sabeu com m’agraden les garlandes... :)
It was the Laura’s baptism, and a friend of her mom contacted me to order a gift for the event. She wanted something customized and unique, and finally we decided to make her a set of multi-purpose bag and a shower towel. She gave me a free way to choose the fabrics and the design, and you know how much I like buntings ... :)








Les teles que vaig utilitzar són de vàries col·leccions que vaig combinar. Les lletres estan aplicades amb punt de festó, tant a la bosseta com a la tovallola.
The fabrics I used are from various collections that I combined. The letters are applied using blanket stitch both in the bag and the towel.




La bossa fa unes mides aproximades de 28 x 24 cm, i té forro interior. La tovallola és de mida de dutxa (100 x 150 cm), 100% cotó.
The bag measures approximately 28 x 24 cm and has lining inside. The towel is a shower size (100 x 150 cm) and 100% cotton.



Trobo que va quedar un conjunt molt alegre. I segur que va ser el regal més original que li van fer a la Laura aquell dia! :)
I think it was a very cheerful set. And I’m sure that it was the most original gift that Laura received that day! :)







Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...