Blogging tips


dimarts, 30 d’abril del 2013

Samarretes monstruosesJa fa quasi un any que vaig omplir la “llibretade les idees” amb uns dibuixos d’uns monstres molt divertits pensats per als més menuts. Però fins fa poc no vaig tenir ocasió de poder-los cosir. Va ser quan em van demanar una samarreta i un pitet per a en Biel, que acaba de néixer. Així que va ser la meva oportunitat! I què dir del resultat... jo el trobo divertidíssim i molt original, no us sembla? :)
It's been almost a year since I filled the “notebook of ideas” with drawings of funny monsters designed for children's clothes. But until recently, I hadn’t the opportunity to sew them. I was asked to make a T-shirt and a bib for Biel, who has just born. That was my chance! And about the result ... I find it hilarious and very original, don’t you think? :)
Tinc molts més monstres que esperen poder sortir de la llibreta i passar a una samarreta ben aviat, així que afanyeu-vos i demaneu-lo a aikamaku@gmail.com!
I have many more monsters waiting to come out of the notebook and move on to a T-shirt soon, so order them at aikamaku@gmail.com!Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...