Fa uns dies vaig rebre un correu que em va
fer molta il·lusió, doncs una noia havia trobat per casualitat el blog de
l’AikaMaku i li va agradar tant que va voler contactar amb mi per fer-me un
encàrrec :). Volia fer un regal a la seva parella, a qui li agrada molt cuinar,
i es va fixar en aquest davantal que vaig cosir per Nadal. Volia que fos una
cosa alegre i divertida. De seguida em van venir al cap unes teles que tenia de
Blend Fabrics, les de la col·lecció Kitchi Kitchen dissenyada per Maude Asbury, i pel disseny vaig voler que hi posés alguna cosa divertida. Així que després de rumiar-m’ho uns dies,
vaig tenir clar el què. A veure què us sembla! :)
A few days ago I received an email
that made me very happy. A woman found by chance AikaMaku’ blog and liked it
so much that she contacted to me to ask for an order :) She wanted a gift for
her couple, who likes cooking, and she saw that apron that I sewed for Christmas.
She wanted something bright and funny. Immediately, I thought with the fabrics
collection Kitchen Kitchen, designed by Maude Asbury for Blend Fabrics, and for the design I thought that
some funny words would be the perfect choice. So after a few days thinking
about the appropriate sentence, finally it came. Let’s see what you think! :)
Aquests estampats són d'allò més alegres! No us ho sembla? :D |
The words say: I do the lunch, you the dessert... |
La base del davantal està fet amb una roba de loneta de cotó, que li dóna més pes i caient. A més, té una butxaca doble al centre. I per que quedés clar que el davantal tenia propietari (i que estava fet exclusivament per a ell), vaig estampar-li el seu nom a una beta que li servirà per penjar-lo.
The main fabric of the apron is made
from a cotton canvas, which gives more weight and a better structure. It also
has a double pocket in the center. And to make it clear that the apron had an
owner (and that it was made exclusively for him), I stamped his name on a
cotton ribbon that it would be useful for hanging the apron.
Property of chef Ricard :) |
Espero que en Ricard se’n faci un tip de
fer dinars i prendre postres! :D
I hope Ricard will cook a lot of
lunches, and taste a lot of desserts! :D
Ostres jo no sé en Ricard però a mi m'encanta!!! El trobo preciós, original i alegre.
ResponEliminaGràcies Anna! :D
EliminaQuina passada, ja m'agradaria que fos per mi!!!. És genial
ResponEliminaUna abraçada
Gràcies Xili! Ja saps que si en vols un, sempre pots encarregar-lo! ;)
EliminaDoncs és molt rebonic i el missatge m'encanta !!!!
ResponEliminaPetons
Gràcies Glòria! :)
Elimina