Blogging tips


diumenge, 27 de gener del 2013

La manta i el coixí d'en SergiEl desembre passat em van encarregar un conjunt de manta i coixí per a en Sergi, un nen que feia poc que havia nascut. Us semblarà estrany, però el que em va fer més il·lusió al rebre aquest encàrrec va ser que per fi podria utilitzar uns charm packs que estaven esperant una oportunitat com aquesta per poder-se lluir. Es tracta de la col·lecció Ten Little Things de Moda, dissenyada per la Jenn Ski, i que em va enamorar des de la primera vegada que la vaig veure. És molt alegre i divertida, ideal per un projecte com aquest! A veure què us sembla :)
This December I received an order for a blanket and pillow set to Sergi, a baby boy who has born this winter. It will seem strange, but what made me feel more excited about receiving this order was that finally I could use some charm packs that were waiting for an opportunity like this to be able to shine. Those are from the collection Ten Little Things from Moda, designed by Jenn Ski, from which I fell in love from the first time I saw it. Bright and fun, perfect for a project like this! Let’s see what you think :)
 Pel patró de la manta em vaig inspirar en el que proposa Moda a la seva web, i realment, al combinar les teles estampades amb les llises, fa ressaltar encara més els dibuixos. Pel darrera hi vaig posar roba de polar, ja que així tota ella quedava més tova i suau, i donaria més escalfor al petit aquests mesos de fred. La mida de la manta és de 130 x 90 cm. A conjunt li vaig fer un coixí amb el seu nom, per acabar-ho de personalitzar.
The quilt pattern is inspired by the one proposed at Moda bake shop site, and actually, combining the printed fabrics with plain ones sets off the drawings of the fabrics. For the quilt backing I used fleece clothing, so it gave a softer and smoother touch, and will give more warmth to the baby during these cold months. The final size of the quilt was 130 x 90 cm (52 x 36”). I also sewed a pillow customized with his name.No trobeu que és un bon regal per a un bebè? Jo què us he de dir, m’encanta com queden les mantes de patchwork (i encara m’agrada més cosir-les!) :D
Don’t you find it a great gift for a baby? What can I say, I love how quilts look (and even more sewing them!) :D2 comentaris :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...