Blogging tips


diumenge, 18 de novembre del 2012

En Carlos ja ha fet un any!I per celebrar-ho, li han regalat un conjunt molt alegre de tovallola, pitet i bosseta. Quan me’l van demanar em van dir que en comptes d’aplicar un dibuix a la tovallola, a més del nom hi volien que hi apliqués el mot carinyós amb el que anomenen a en Carlos entre els amics. Jo el vaig trobar molt divertit, no us sembla? :D
And to celebrate it, a very cheerful towel, a bib and a multipurpose bag was gave it to him. I was told that instead of applying a picture on the towel, besides the name they want the application of the friendly name which they call Carlos. I found it adorable, don’t you think? : D"Croquetilla" means "little croquette", isn't it lovely? :D
Com que la persona que em va fer l’encàrrec és un bon client, vaig completar el conjunt regalant-li una pilota sonall que va quedar d’allò més divertida, i que segur que animarà a en Carlos a fer les primeres passes :)
As the person who asked me this order is a good customer, I completed the set giving him a ball rattle, and hopefully it will encourage Carlos to take the first steps :)


Espero que us hagi agradat. I ja sabeu, si teniu amics que amplien la família i voleu sorprendre’ls, un conjunt de l’AikaMaku personalitzat és el regal perfecte, útil i original. No dubteu en escriure’m! :)
I hope you like it. And you know, if you have friends who have increased the family and you want surprise them, a personalized set is the perfect gift for them, useful and original. Do not hesitate to write me! :)Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...