Blogging tips


dijous, 4 d’octubre del 2012

Una bossa guanyadoraAvui us ensenyo un bolso molt especial, doncs és el primer que em faig per a mi! Si tu, amb la de bolsos, bosses i bossetes que he cosit i jo encara no en tenia cap! Així que ja que segurament passarà força temps fins que em cusi una altra cosa, m’hi vaig mirar molt, dissenyant el patró per fer just el que a mi m’agrada. I així és com va quedar, què us sembla?
Today I show you a very special handbag, the first that I made for me! With all the handbags, bags and purses that I've sewed and I still didn't have one! Considering that probably it’s going to be a bit longer until I have time to sew something else for myself, I paid attention to every detail, designing the pattern as I like. And that’s it, do you like the result?


Amb una butxaca al darrera i una d’interior, és un bolso molt pràctic. La mida és perfecte, ni molt gros (que acaba pesant com un mort) ni molt petit (on no t’hi acaba cabent res! :D).
With one pocket on the back and one on the lining, the bag is really useful. The size is perfect, not too big (that it finally weights a ton) or too small (where anything fits! :D).Les cremalleres són totes metàl·liques. Ja sé que s’encallen més, però m’encanten! I la nansa, amb l’acabat del mosquetó de bronze, li dóna un acabat molt “professional” :)
The zippers are all metallic. I know, they get stuck more often, but I love them! And the strap, with the bronze hook, gives the "professional" finishing :)  


Però això no és tot... Suposo que alguns ja haureu vist que les robes d’aquest bolso són totes de l’Ikea. Sí, m’encanten les robes de loneta que tenen; són de molt bona qualitat i el preu està súper bé. La beix és un clàssic que sempre tenen; però quan fa un mes vaig anar-hi i vaig veure aquesta roba de tipus texà, m’hi vaig enamorar de seguida.
Doncs bé, aquesta setmana a Ikea Espanya van inaugurar la “Ikea Passion Week”, i en motiu de les noves col·leccions tèxtils que llancen van organitzar un concurs a nivell de botigues on els participants havien de portar objectes fets amb les robes Ikea. Quan me’n vaig assabentar va ser quan vaig decidir fer el bolso, que el vaig presentar aquest dimarts a l’Ikea de l’Hospitalet de Llobregat. I juntament amb 30 participants més, a cada qual més original, va resultar que el meu bolso va ser el que més va agradar i... vaig guanyar!!
But that's not all ... I guess some of you have already noticed that the fabrics used for this bag are all from Ikea. Yes, I love the canvas fabrics that they have; the quality is really great and the price is even better. The beige is a classic that they always have; however, when a month ago I went to the shop and saw this kind of denim fabric, I fell in love with it immediately.
So well, this week Ikea Spain has opened the "Ikea Passion Week", and to celebrate the new textile and fabric collections for this year, they have organized a competition in every store where participants had to bring any kind of items made using Ikea fabrics. When I found out I decided to sew the bag, which I presented this Tuesday at the Ikea in L'Hospitalet de Llobregat. And with another 30 participants, each of them with wonderful and original creations, it turned out that my bag was the most liked and ... I won!!Em va fer moltíssima il·lusió! I aquest cupó m’anirà de perles!
It made me feel so happy and proud. And this coupon it’s going to be well-spent!


Us agradaria que pengés el patró d’aquest bolso?
Would you like to have the pattern of this bag?


8 comentaris :

 1. Doncs sí, i no només el patró. Etrena't en el món dels tutorials i fes-nos una tuto del bolso.

  Felicitats xl premi!!

  ResponElimina
 2. Julin, es una passada, molt monu ... quina sort que sàpigues fer aquestes coses.
  Enhorabona pel premi!

  ResponElimina
 3. Nena, que maco, uns detalls i uns acabats molt professionals! Bona elecció els de ikea :)

  ResponElimina
 4. Congrats!! I loved the bag! :)

  ResponElimina
 5. Moltes felicitats!!!! M'encanta el bolso, i les teles!!! Jo també he comprat a vegades teles de l'Ikea, estàn molt bé. I si, a mi m'agradaria que pengéssis el patró ;)

  ResponElimina
 6. Ostres éspreciós aquest bolso m'encanta, l'estil i la combinació de robes tot. Moltes Felicitats

  ResponElimina
 7. El bolso és molt maco!! voto perquè facis una classe i aprendre a fer-ho! Sóc la noemi bolaños del satorras i la silvia porta el teu pitet i el portaxumets que li va comprar la noemi de la rosa! merci guapa!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ei Noemí! Quina il·lusió! :D Doncs mira, de moment classes per fer bolsos encara no (temps al temps...). Però la setmana que ve farem un taller d'aplicacions en roba, ideal per personalitzar la roba de la teva peque! Així que si t'animes tens tota la info aquí: http://aikamaku.blogspot.com.es/2013/05/propers-tallers.html
   Una abraçada! :)

   Elimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...