Blogging tips


dimarts, 18 d’agost del 2015

Timeless summer…. But a Cargo Duffle!


Últimament els dies se’m passen volant… nova feina, moltes hores fora de casa, i poc temps per cosir :( Però no volia deixar passar ni un dia més sense ensenyar-vos la darrera bossa que he fet. Es tracta d’un dels meus patrons de bossa preferits, i que ja heu vist que he fet varies vegades: la Cargo Duffle Bag! Aquest patró l’ha dissenyat l’Anna, del blog Noodle-Head, que té un gust extraordinari per a fer i dissenyar bolsos. Espero que les fotos us inspirin (i perdoneu si n’hi ha masses... però no em podia decidir per quina posar, així que aquí les teniu – quasi – totes!) :D
Lately my days just go flying away ... new job, many hours away from home, and no time to sew :( But I didn’t want to miss any other day without showing you the last bag I have made. This is one of my favorite patterns, and you’ve seen making it several times: the Cargo Duffle Bag! This pattern has been designed by Anna from Noodle-Head blog, which has an extraordinary creativity and a very good taste to make and design handbags. I hope the bunch of photos inspires you (and forgive me if there are too many ... but I couldn’t decide, so here you have - almost - all!) :D










Per aquesta bossa vaig fer servir un popurri de teles: les de la butxaca són d’Art Gallery Fabrics, de la col·lecció Indelible dissenyada per la Katarina Roccella. La resta són de Teixits Pulido, la botiga de teles de tota la vida de la meva ciutat! La novetat en comparació amb les anteriors que he fet són els botons metàl·lics de les butxaques! Fa uns mesos em vaig comprar una super màquina de posar rivets i fornitures metàl·liques, i ja començo a treure-n’hi partit! A mi m’encanta el toc que hi donen aquests botons... i a vosaltres?
For this bag I used a medley of fabrics: the pockets are made with Art Gallery Fabrics, from Indelible collection designed by Katarina Roccella. The others are from Teixits Pulido, the fabric store that has been in my city since… ever! Compared to previous Cargo Duffle bags that I've done, this one has the metallic buttons as the novelty. A few months back I bought a press to install rivets, snaps and other metal hardware, like grommets, and I finally started using it! I love the look that metal buttons give to the bag... don’t you?




A conjunt li vaig fer un necesser, utilitzant les mateixes teles i el mateix estil d’encoixinat. Així hi podrà dur les coses petites a dins! :)
I also made a matching pouch, using the same fabric and the same quilting style. So there all the small things can be carried inside! :)





Cosir aquesta bossa és una delícia, i tot i que s’ha de tenir una mica de traça, una màquina de cosir una mica potent, i força paciència, és apta per a tots els nivells! Us podeu descarregar el patró AQUÍ, que és gratuït, i així fer-vos la vostra! Això sí, està en anglès (i en polzades). Si puc i si l’autora em dóna permís, un dia us en faré el tutorial en català/castellà i us ensenyaré els meus trucs i com li afegeixo la butxaca interior (que en el patró original no la porta!).
Sewing this bag is a delight, and although you need to have some crafting skills, a little powerful sewing machine, and some patience, it can be made for all sewing levels! You can download the free pattern HERE, to make your own bag! However, it is in English (and using inches). One day that I have time, and if the author gives me permission, I will made a tutorial in Spanish / Catalan and I will show you my tips and how to add the interior pocket (which it isn’t in the original pattern!).



Espero que us hagi agradat el post d’avui i que acabeu de passar una bona setmana!
I hope you liked this post and that you have a lovely week!





5 comentaris :

  1. M'encanta aquesta bossa, i cada cop que veig una de les teves versions encara m'agrada més! Tens un gust per escollir teles q ja m'agradaria a mi!!!
    A veure si fas el tutorial en català, així ja no tindré excusa per fer-me'n una! Això d les polzades em fa una mandra.... jajajajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse! Me n'alegro que t'agradi! A la que pugui faré el tutorial, per que val la pena fer una bossa d'aquestes :D

      Elimina
  2. ohh m'encanta és xulissima sobretot m'he enamorat de la tela de les butxaques... a veure si ens passes el tutorial en català perquè això de les polzades ho veig complicadissim! una abraçada

    ResponElimina
  3. Ets tota una experta amb aquesta bossa, m'encanta com t'ha quedat! Les teles combinen super bé. Espero que et doni permís per fer el tutorial :))) Un petó!

    ResponElimina
  4. He arribat al teu blog per casualitat buscant el tutorial d'aquesta bossa, espero que te'l deixin fer en català!

    Per altra banda, gràcies pel patró de la bossa Barcelona, no dubtaré a fer-la!!, i seguiré atenta a les teves publicacions perquè m'ha agradat molt tot el que fas.

    Una abraçada!!

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...