Blogging tips


dimecres, 19 de febrer del 2014

Els petits detalls també compten



Quan arriba un nou membre a la família sempre bé de gust regalar algun detall que serveixi al nouvingut i que agradi als pares. És el cas del que us ensenyo avui, un conjunt personalitzat de pitet i aguanta – xumets. Un regal únic i especial per un moment especial.
When a new member of the family is born it’s always nice to give something useful for the baby and that parents like. Like the present that I show you today, a personalized set of bib and pacifier clip. A special and unique gift for a special moment.





En aquest cas en comptes d’aplicar-hi el nom amb roba volia fer alguna cosa diferent, així que vaig estampar-lo amb tinta tèxtil. M’encanta com va quedar, i a vosaltres?
In this case instead of applying the name with fabric appliqué I tried something different and I stamped it with textile ink. I love how it turned, don’t you?



Gràcies per passar per aquí! Els vostres comentaris m'alegren el dia! :D
Thanks for stopping by! Your comments make my day! :D


6 comentaris :

  1. A mi sí que m'alegra el dia veure cosetes tan maques!!! :)

    M'encanata la combinació de les teles!! T'ha quedat preciós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Míriam! No tot han de ser roses per a les nenes, no? :)

      Elimina
  2. El conjunt es molt maco!!!! El nom amb tinta textil queda mes original. Petons.:))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! He de dir que a mi m'agrada molt l'acabat amb les lletres aplicades, es veu més "treballat". Però és cert que estampades queda molt modern i diferent :)

      Elimina
  3. M'agrada molt com t'ha quedat! A jo també m'encanten els petits detalls, són els que acaben de personalitzar i fer especial cada projecte: segells, cintes, botons... Fins i tot has triat un color de tinta a conjunt amb la tela, un 10!

    ResponElimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...