Blogging tips


divendres, 31 de gener del 2014

Put your scraps into work: January project



A principis d’any la Sarah del blog Fairy Face Designs va proposar un repte per al 2014: posar-nos a treballar amb tots els retalls de roba que ens sobren de les labors. Feia molt temps que volia participar en algun projecte “comunitari”, però o arribava tard o no m’atreia el tema. Però aquest vaig pensar que seria molt divertit, així que vaig decidir formar-hi part.
Earlier this year Sarah, from the blog Fairy Face Designs, proposed a challenge for 2014: to put our scraps into work. I’ve thinking to join to some “community” project for some time, but or I was late or the object to sew along didn’t trapped me. But I thought this would be fun, so I decided to join in!


I com que no sé què els passa als meus dies que se m'escapen, ahir encara no havia fet el meu projecte de gener! Així que vaig posar-me mans a l’obra amb els meus retalls...
And as my days have decided to run out faster, yesterday I hadn’t started my January project! So I put myself to work with my scrap box...

  
I això és el que n’ha sortit! Un mini quilt (8” x 8.5”) per a decorar la paret de l’estudi on tinc les coses de cosir.
And that’s what I made! A mini quilt ( 8 " x 8.5 " ) to decorate my sewing room.





La tela central és un retall de lli que vaig estampar amb segells i tinta tèxtil quan vaig escriure AQUEST POST per al blog de Nanuk. Per la vora vaig pensar en fer-la també de retalls, però com que el quilt ja tenia prous colors he acabat optant per posar-hi més tela de lli i així s’equilibra amb una mica de neutre.
The central scrap is a piece of linen that I printed using stamps and textile ink when I wrote THIS POST for Nanuk blog. For the binding I firstly thought to make it also with scraps, but as the quilt has enough colors I finally use more linen to balance the color with a more neutral tones.


  
Què us ha semblat? Us animeu a participar-hi el proper mes? Serà divertit! :D
What do you think? Don’t you want to join the challenge for next month? It’s going to be fun! :D



8 comentaris :

  1. Oh! Doncs t'ha quedat molt xulo! aquesta proposta m'atrau, potser m'animo i participo en el repte de febrer! ;-) una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va, anima't a participar-hi! És divertit veure què fan les altres persones, i a més pots reutilitzar els retalls i convertir-los en projectes molt originals. Si hi participes ja m'ho diràs :D

      Elimina
  2. Per fer-ho amb un dia t'ha quedat genial i a mes per lo que el faras servir. Pot ser si que m'animo pel mes de febrer!!!. Petons.:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si és veritat i m'ensenyes el que cuses!! Una abraçada!

      Elimina
  3. Love this little project, so bright and cheerful!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Sarah! Can't wait to see the February projects! :D

      Elimina
  4. I love this project, and your fabric ink work on the center panel. I'm inspired to try that myself.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Thanks Marilyn! I really encourage you to try it with the stamps and fabric ink. It's so fun and the results can be goergeous! I'd love to see what you make! :D

      Elimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...