Blogging tips


dilluns, 11 de març del 2013

Com un coet!



Avui us ensenyaré un nou conjunt per a un nen que ha nascut aquest mes, l’Eloy. Una companya de feina de la mare va contactar amb mi per que volia fer-li un regal original i únic per al petit. De seguida es va decidir per una tovallola, tant i tant útil, i ho va complementar amb un pitet a conjunt. Em va donar via lliure per aplicar-hi el dibuix que jo volgués, i finalment em vaig decidir per posar-hi un coet. I així és com va quedar!
Today I’m going to show you a new baby set for a baby born this month, Eloy. A mom’s job colleague contacted with me to order an original and unique present for the kid. She immediately decided for a towel, so useful, complemented with a personalized bib. She gave me the way open to decide about the style and the motif, and finally I decided to apply a rocket. And that’s how it looked!









Ja sabeu, si voleu fer un regal original com aquest, contacteu amb mi a aikamaku@gmail.com, o envieu-me un missatge a través de la pàgina del Facebook. Fins aviat! :)
So you know, if you have to give an original gift like this one, contact me at aikamaku@gmail.com or send me a message through Facebook page. See you soon! :)


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...