Blogging tips


dimarts, 4 de setembre del 2012

... i cada cosa en el seu lloc!




Avui us ensenyo una funda per agulles de fer mitja que em van encarregar. Aquesta vegada he fet servir un patró diferent a l’altra funda per agulles que vaig fer i que us vaig ensenyar AQUÍ, doncs en aquest cas totes les agulles que hi ha de cabre són de les llargues, les clàssiques de tota la vida. Com que la futura propietària s’emporta a tot arreu el cabàs amb les llanes i les agulles, vaig pensar que una cosa que fos pràctica per a transportar seria el millor. I així és com va quedar!
Today I would like to show you a knit needle case that I was asked to make. This time I used a different pattern than in the other case that I made and showed to you HERE, because this time all the needles that have to fit in are the long classic ones. As the future owner takes her knit basket everywhere with her, I thought that a useful and transportable case will be better. And that’s how it looks!  







Com podeu veure, aquesta funda te uns tons més neutres que l’altra, que era més atrevida. He fet servir part d’un charm pack de Moda, de la col·lecció Butterscotchand Roses dissenyada per Fig Tree Quilts. La roba llisa és un lli maquíssim, que trobo que hi combina perfecte i li dóna un toc molt “zakka style” :)
As you can see, this case has more neutral colors than the other one. I used part of a Moda charm pack from the collection Butterscotch and Roses designed by Fig Tree Quilts. The plain fabric is a splendid linen that matches perfectly and gives to the case a “zakka style” touch :)



La part exterior porta un encoixinat lliure molt lleuger, i la part interior el porta en línies rectes per fer els separadors per a posar-hi les agulles. La cinta d’ondulina amb les boletes de fusta li acaben de donar el toc “AikaMaku”.
I made a slight free motion quilting on the exterior part of the case, and on the inside I sewed just straight lines to make the dividers for the needles. The beige ric – rac with the wooden balls give the final “AikaMaku” touch.


I ja està llest per regalar! Aquesta se’n va cap a Galicia! Bon viatge! :)
And now it’s ready to give away! That one is going to Galicia! Bon voyage! :)



  




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...