Blogging tips


dijous, 2 d’agost del 2012

Anem a la platja?


Em van encarregar una bossa per anar a la platja. Les condicions eren que no fos massa grossa i de forma rectangular més que arrodonida. Després de buscar les teles que més van agradar a qui en seria la propietària i un cop vaig dissenyar el patró que serguiria, em vaig posar a cosir. Vaig fer servir part d’un jelly roll de Moda, de la col·lecció Salt Air dissenyada per Cosmo Cricket. Aquesta col·lecció m’encanta! Els estampats són molt xulos, i es basen en els motiu perfectes per a una bossa que ha d’anar a la platja: el mar. Espero que us agradi el resultat!
I was asked to make a bag to go to the beach. The conditions were that it hasn’t to be too big and with a rectangular form rather than rounded. After searching the fabrics that likes more to the future owner and once I had designed the pattern, I started sewing. I used part of a Moda jelly roll from the collection Salt Air designed by Cosmo Cricket. I love this collection! The prints are pretty cool and have the perfect theme for a bag that has to go to the beach: the sea. I hope you like the result!





Li vaig fer una butxaca exterior per portar les cremes i altres coses petites, i una interior amb cremallera per dur-hi les coses importants que no s’han de perdre (claus, moneder, mòbil...).
I sewed an outside pocket to carry creams and other small things, and an interior zipped pocket to carry those important things that should not be lost (keys, wallet, mobile ...).








De regal li vaig fer un estoig a conjunt, que tant serveix de necesser com de moneder.
As a gift, I sewed a case from the same fabrics that can be used as a toilet bag or as a purse.



Ara ja sí que està tot a punt per anar a la platja. Segur que serà la bossa més original de totes! :)
Now it is all set to go to the beach. Sure it will be the most original bag of all them! :)

El paquet llest per anar amb la seva nova propietària :)


1 comentari :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...