Blogging tips


dijous, 3 de maig del 2012

Novetats... amb un blog!



Doncs sí, finalment m'he decidit a crear un bloc per l'AikaMaku.
Alguns de vosaltres ja em coneixeu: amics, familiars... i heu vist com el meu projecte ha anat creixent a mida que aquest hobbie de la costura m'ha atrapat.
De fet, des de ben petita que m'han apassionat les manualitats. Encara que la meva professora de plàstica de primària digués que volia acabar les feines massa de pressa, a mi m'encantava fer coses noves en tot moment. Em ve de família! Entre músics i artistes, des de que vaig néixer he estat envoltada de creació i improvisació; i ara que tinc una mica més de temps per a mi, m’ha sortit la meva vena creativa, i m’encanta!

I per als que no em coneixeu... qui hi ha darrera AikaMaku?
Doncs jo! Em dic Aida, tinc 27 anys i visc a Mataró, al Maresme (Catalunya). De sempre m’ha agradat cosir. Va ser la meva àvia qui em va ensenyar a enfilar la primera agulla i a fer anar la primera màquina de cosir (que anava amb pedal!). Però no va ser fins fa un any que vaig descobrir la costura “moderna”, primer començant a fer cosetes amb feltre, després aplicacions amb robes de patchwork, i més endavant projectes més atrevits. Tot ho he anat aprenent sobre la marxa, i a mida que els meus coneguts m'anaven fent encàrrecs, vaig decidir crear una "marca" que definís els productes que feia. I el que vaig observar és que quan la gent els veia solien dir: "ai, que maco!"... i així és com em va sorgir la idea!

Actualment estic fent el doctorat en ciència dels aliments (res a veure amb art i costura...), però això em permet poder tenir una mica més de temps per a mi, i és així com he pogut descobrir aquesta nova afició. Degut als meus estudis, ara em trobo fora del país, doncs estic fent una estada de tres mesos a Cork, Irlanda. Potser no és el millor moment per començar el blog, ja que aquí no tinc ni el material ni les eines per cosir, però ho aprofitaré per anar penjant les coses que he anat fent durant els darrers mesos i que fins ara penjava a la pàgina del facebook de AikaMaku.

Espero que us agradi i que gaudiu llegint el blog!








4 comentaris :

  1. Enhorabona per la iniciativa. Coses tant maques com les que fas han d'estar a la vista. Segur que el blog farà que més gent s'interessi per les teves estupendes creacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Elisenda! Així ho espero :) una abraçada per les tres! :)

      Elimina
  2. Hola Aida... primer de tot dir-te que em provoques una mica d'enveja donç Irlanda és un pais que m'agrada molt, he estat veient visites des de Cork al meu blog i... ara ja sé qui ets!!! Et desitjo que tant l'estada de 3 mesos com la iniciativa de fer un blog et siguin més que positius i gaudexis!! Una abraçada des de Vic. Pilar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Pilar! ja fa temps que em miro el teu blog, que m'ha ajudat a aprendre a fer algunes coses! :) Una abraçada!

      Elimina

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...