Blogging tips


dimecres, 16 de novembre del 2016

Monogràfics Aikamaku BAGS novembre


Aprofito per fer un post ben ràpid per a aquells que no ho hagueu vist al Facebook o Instagram, que aquest dissabte 19 de novembre faig dos monogràfics de les bosses AikaMaku! El lloc, a l’Espai la Tribu, un centre creatiu i familiar molt acollidor que trobareu al carrer Pare Coll número 7, de Vic.
Just a quick reminder for those who haven’t seen it on Facebook or Instagram that this Saturday November 19th I will be teaching the AikaMaku Bags at Espai la Tribu, a familiar coffee and workshop place located in Vic (Catalonia).

 




Al matí farem la Lima Bag, una bossa ideal per als que voleu perdre la por a la màquina de cosir i ja fer un projecte gran. I a la tarda farem la Barcelona Summer Bag. Tot fent les bosses aprendrem a col·locar cremalleres, fer butxaques interiors, posar nanses corredisses, i us explicaré una sèrie de trucs que jo he anat aprenent al llarg dels anys de cosir i que sempre ajuden :)
El preu dels tallers inclou tots els materials, el patró que us podreu endur a casa, i una tassa de cafè o te per a passar la jornada. No trobeu que és un pla ideal per a un dissabte? :D
During the morning I’ll be teaching the Lima bag, great for those who wants to improve their sewing skills with the machine. And at the afternoon, we’ll make the BarcelonaSummer Bag. Making the bags you’ll learn how to install a zip, to make interior pockets, place straps and I will explain some tricks that I’ve learned during this past years.
The price of the lessons includes all the materials that you’ll need, the pattern and a cup of coffee or tea. Isn’t it an amazing plan for Saturday?




Si us voleu inscriure, escriviu ara a info@espailatribu.cat i reserveu la vostra plaça ja que són limitades. Ja tinc ganes de que ens veiem!!
If you want to join in just write at info@espailatribu.cat and book your place, which are limited. I can’t wait to meet you, guys!! :D



1 comentari :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...