Blogging tips


divendres, 24 d’octubre del 2014

Halloween quilt


Ja s’acosta la castanyada, i encara que no sigui una festa tradicional d’aquí, és cert que cada vegada és més habitual veure que els menuts volen celebrar Halloween. Suposo que per ells és més divertit disfressar-se i anar buscar caramels de casa en casa que no pas seure a sopar amb la família i atipar-se de panellets i castanyes (cosa que jo adoro!) :)
Aquest any vull fer un regal especial a una personeta de casa (però encara no us puc dir res més ja que ha de ser una sorpresa!). Per això he dissenyat un patró nou per a fer un quilt de llit individual. Recordeu que fa uns dies us demanava consell a través del facebook? Doncs ara ja us puc presentar l’SPOOKY quilt!
Since Halloween is coming, and although it’s not a traditional holyday here in Catalonia, it’s true that it is becoming an increasingly popular celebration over the last few years. I guess that for children is pretty much more fun to dress up and go from house to house asking for candies than dinner with family and eat chestnuts and “panellets” (which I love doing!) :)
This year I want to make a special gift for a little person (although I can’t say anything more because it has to be a surprise!). For that reason I designed a new pattern to make a twin bed quilt. A few days ago I asked for your advice on facebook, remember? Well, now I can finally introduce you the SPOOKY quilt!

Aquest patró és ideal per a les persones que fa poc que heu començat a fer patchwork i teniu ganes de provar coses noves. El patró consta de cinc pàgines a color amb diagrames i indicacions pas a pas per a tallar, cosir i acabar el quilt. És ideal per fer-lo a partir d’un layer cake, pel que encara és més senzill de preparar.
This pattern is perfect for people who have recently started quilting and want to try new things. The pattern consists of five color pages with diagrams and step-by-step instructions for cutting, sewing and finishing the quilt. It’s perfect to make using a layer cake, so it is even easier to prepare.Jo he fet servir les teles de temàtica Halloween de la col·lecció Monster Bash de Moda, que m’han anat de perles per aquest quilt i època de l’any, però ja tinc ganes de provar com queda amb uns altres colors i combinat amb blanc. Us animeu a fer-lo? AQUÍ teniu l’enllaç per a descarregar-lo.
I've used Halloween fabrics from the collection Monster Bash from Moda, which fits perfectly for this quilt and time of the year, but I can’t wait to make it with other colors and combined with solid white. Anyone wants to try it? HERE you’ll find the link to download the pattern.


  
Bon cap de setmana!
Have a great weekend!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...