Blogging tips


divendres, 13 de desembre del 2013

Que no falti color a l'habitacióQuants dies sense ensenyar-vos coses... i no és pas per que no en tingui!! Però el que em falta és temps. Quan s’acosten aquestes dates tots anem a tope, però les que ens dediquem a fer regals handmade encara més, oi? De fet la nit de Nadal de l’any passat vaig acabar de cosir a les 6 de la matinada el regal que havia d’entregar al cap d'unes hores... espero que aquest any no em torni a passar! :)
Too many days without posting ... with all the things that I have to show you! What I don’t really have is time for it. When Christmas days are approaching we’re all running out of time, but it’s especially worse for the ones that are preparing handmade presents, right? :D Last Christmas night I finished of sewing my gifts at 6 am, just a few hours before giving them... I hope this year doesn’t happen again! :)

Avui us ensenyo un altre regal que li vaig fer a la Jana per complementar l’amanyac que us vaig ensenyar en el post anterior. Jugant amb la mateixa línia de colors que la loneta de cotó, vaig cosir-li una garlanda personalitzada per a penjar a l’habitació. A mi m’encanta com va quedar, i a vosaltres?
Today I show you another gift that I made for Jana to complete the snuggler that I showed to you on the last post. Matching the fabrics with the colors of the cotton canvas, I sewed a personalized bunting for her room. I love how they turned out, and you?

Aquesta vegada vaig cosir una ondulina beix juntament amb el biaix que uneix tots els triangles, i trobo que l’efecte final és fantàstic.
This time I sewed a beige ric-rac ribbon along with the bias that pieces all the bunting together and I really think that this combination was fantastic.Ara l’habitació de la Jana ja té un element de color més! 
Now Jana's room has another colorful item! :)

Bon cap de setmana!
Enjoy the weekend!Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...