Blogging tips


diumenge, 14 de juliol del 2013

La bossa per a tot


Avui us ensenyo una d’aquestes bosses per als menuts que poden servir per a portar-hi de tot: les mudes de roba, el berenar, les joguines... I és que són un dels detalls preferits per a regalar a un bebè, ja que de ben segur que la faran servir. A més, al ser personalitzades fa que siguin úniques. Com la que us ensenyo avui. Em van donar via lliure per escollir teles i disseny, i així és com va quedar! :)
Today I show you one of these bags for kids that can be used to bring all kinds of things: clothes, snacks, toys... They are one of the favorite details to gift a baby, cause they will surely use it. Also being customized makes them unique and personal. As the one that I’m showing to you today. I had free way to choose the fabrics and the design, and that's how it looked like! :)


Totes les teles són 100% cotó. L’estampat de la tela blava el trobo d’allò més finet. Li vaig afegir una ondulina verd llima que combinava d’allò més bé amb l’estampat.
All fabrics are 100% cotton. I love the pattern of the blue fabric, so soft and bright. I added a green lime ric-rac ribbon that combined well with the fabric.Espero que us hagi agradat. Que tingueu tots una bona setmana!
I hope you liked it. Have a great week everyone!1 comentari :

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...