Blogging tips


dijous, 13 de juny del 2013

Esperant a en Nil


Una molt bona amiga em va fer un encàrrec especial. I és que aviat (si no ho ha estat ja) serà tieta per primera vegada, així que volia un regal ben especial per a en Nil, el seu futur nebot. Després de parlar de totes les opcions que podia fer (un quilt o manteta, cistella debenvinguda, una tovallola, accessoris per al nadó...) es va decidir per un conjunt format per una garlanda, per decorar l’habitació, una tovallola de bany, que podrà fer servir durant varis anys, un body per als primers mesos, un pitet i un aguanta - xumets. Vaig estar buscant les teles més adequades per al conjunt, i un cop les vaig tenir em vaig posar mans a l’agulla. I així és com va quedar! Espero que us agradi; a ells, tant als futurs pares com a la meva amiga, els va encantar! :D
A very good friend made me a special order. In a few days (if it hasn’t already been) she’s going to be an aunty for the first time, so she wanted to make a very special gift for Nil, her future nephew. After talking about all that could be done (a quilt or a blanket, a welcome basket, a personalized towel, some baby accessories...), she decided for a set consisting of a bunting to decorate the room, a bath towel, which can be used for several years, some clothes for the first months, a bib and a pacifier clip. I looked for the most appropriate fabrics for the set, and once I found them I started to work with them. And that’s how it looked! Hope you like it; they, the future parents and my friend, loved it! :D
Aquestes teles tant divertides són de Riley Blake Designs, de la col·lecció Scoot dissenyada per la Deena Rutter. Les vaig comprar a Estats Units, a Fabric.com, i eren just el que necessitava :)
A la garlanda personalitzada li vaig afegir dos triangles als costats, ja que Nil és un nom molt curtet i almenys fan falta cinc triangles per a que la garlanda quedi bé.
These funny fabrics are Riley Blake Designs, from the collection Scoot designed by Deena Rutter. I bought them in the U.S., through Fabric.com, and they were just what I needed :)
On the bunting, I add two more triangles on the sides, as the name “Nil” is quite short and at least five triangles are needed so that the bunting fits well.
El body i el pitet també els vaig personalitzar amb el nom, combinant les teles de la col·lecció.
I also customize the shirt and the bib with the name, combining the fabrics.


I a la tovallola a més del nom hi vaig aplicar un helicòpter com els de la tela, per acabar de fer el conjunt. Va quedar fantàstic! :)
And at the towel besides the name I also apply a helicopter like the ones from the fabric, completing the set. It looked so great! :)Espero que us hagi agradat. Ja veieu com podeu triomfar si feu un regal personalitzat quan neix un nadó. Es poden fer moltes combinacions segons el que vulgueu, i sempre serà un regal únic.

I hope you liked it. Once more you can see how you can succeed if you make a personalized gift when a baby is born. You can make as many combinations as you like, and always will be a unique gift.Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...