Blogging tips


dimarts, 18 de desembre del 2012

Buff… quin fred!!!


Sembla que les temperatures començaran a baixar aquest divendres, just quan oficialment ja tindrem l’hivern aquí. Però això no comportarà cap problema, sempre i quant us feu amb un buff de l’AikaMaku! :D
It seems that the temperatures will drop on Friday, just when winter will officially be here. But that doesn’t mean any problem, as long as you get hold of a buff of AikaMaku! :D


Ja feia temps que tenia la idea al cap, però no va ser fins fa pocs dies que vaig dissenyar el patró i em vaig posar a cosir-los en sèrie. La roba estampada és 100% cotó. L’interior és de roba de “borreguito”, i és ultra calentona!
It’s been a bit since I had the idea in my mind, but it wasn’t until a few days ago when I designed the pattern and started sewing them. Printed fabric is 100% cotton. The interior is a chenille fabric and, ultra warm!
Hi ha model de dona (els de les fotos), d’home (en comptes de botó porta velcro) i amb mida més petita per a nen i nena. El preu és de 15€ el d’adults i 12€ el de petits. Podeu triar les teles amb les que el voleu (alguns de les fotos ja no estan disponibles, però hi ha altres estampats).
There is a women design (the one in the photos), a man pattern (with Velcro instead of a button) and a smaller size for boy and girl. The adult buff is 15€ and 12€ the children ones. You can choose the fabric that you like (some of the ones in the photos are no longer available, but I have many other pints).
És un molt bon detall per regalar aquestes festes, no us sembla? No trigueu en demanar el vostre!
It’s a great gift for this Christmas, don’t you think? Order them soon! :)


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...