Blogging tips


dimarts, 2 d’abril del 2013

Cargol treu banya



Ja tenim l’abril aquí, i ha arribat amb molta pluja! Per sort amb les vacances de Pasqua els dies es poden aprofitar d’allò més.
Avui us ensenyo un conjunt de samarreta i pitet que em van encarregar per la Marina, una nena que ha de néixer en breu. Em van demanar que hi sortís un cargolet... així que després de dibuixar-lo sobre el paper, vaig triar les teles i el vaig cosir. Espero que us agradi!
April has arrived, and it has come up with a lot of rainy days! Luckily Easter break days can make the most.
Today I show you a set of T-shirt and bib ordered to Marina, a baby girl that will be born soon. A snail has to appear on it... So after I drew it on paper, I chose the fabric and I sewed it. Hope you like it!




La samarreta és de 3 – 6 mesos, per que la pugui dur tot l’estiu, i com que aquí fa calor fins a l’octubre, la podrà allargar molt més. Tots els materials són de cotó 100%, i les lletres del nom estan brodades a mà amb fil moliner.
The shirt is 3-6 months size, so she can wear it all summer, and since it's hot here until October, she can wear it even more time. All materials are 100% cotton, and the letters of the name are hand embroidered.




Espero que la Marina la pugui portar ben aviat, quan comenci a fer caloreta.
I hope Marina can wear it soon, when warm days come.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per els vostres comentaris!
Thanks for your comments!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...